Nacka

Till dig som jobbade på valdagen 2018

Du som arbetade på valdagen i september 2018 behöver inte skicka in en intresseanmälan utan  ska gå direkt till ”Mina sidor” för dina uppgifter finns redan sparade. Logga in med Bank-ID och godkänd din placering. Du får då samma placering som i september. Vill du byta distrikt kan du höra av dig till valkansliet så kommer vi att försöka lösa det i möjligaste mån

Till dig som är ny

Fyll i intresseanmälan som finns längre ner på sidan.

Alla som senast på valdagen har fyllt 18 år är välkomna att anmäla sitt intresse att arbeta som röstmottagare på valdagen den 26 maj 2019. Anmälningsformuläret finns längre ner på den här sidan.

Om du finns med som kandidat på någon valsedel, som kommer att finnas i Nacka kommuns vallokaler, kan du tyvärr inte arbeta som röstmottagare i Nacka.

I formuläret kan du anmäla ditt intresse för att vara ordförande, vice ordförande och/ eller röstmottagare. Vi vill också veta om du har haft någon av dessa roller tidigare i Nacka kommun eller annan kommun. Du ska även ange om du har önskemål om att arbeta i ett särskilt valdistrikt eller område. Du anger detta i det markerade fältet ”Tidigare valarbete och funktion, språk”.

Valkansliet bemannar valdistrikten löpande och meddelar dig om du blivit placerad eller om du står på en reservlista. Valkansliet kan komma att behöva kontakta reserver ända fram till valdagen för att fylla upp lediga platser.

Även intresserad av att jobba med förtidsröstningen?

Förtidsröstningen till Europaparlamentsvalet 2019 pågår mellan den 8 maj och den 26 maj. Perido sköter bemanningen av röstmottagare till Nacka kommuns förtidsröstning. För att läsa mer om tjänsten och skicka in en intresseanmälan: https://perido.se/jobb/vill-du-hjalpa-till-med-fortidsrostningen-till-eu-valet-2019/

 

Så hanterar vi dina personuppgifter

Genom att fylla i intresseanmälan samtycker du till att välnämnden behandlar dina personuppgifter i ett dataregister enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna behövs för att kunna administrera ditt uppdrag och för att kunna betala ut ersättning till dig.

Valnämnden är personuppgiftsansvariga och vill du ha ett registerutdrag eller information om hur vi behandlar dina uppgifter kan du kontakta valnämndens kansli. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

 

Kontakt adress: Nacka kommun, Valnämndens kansli, Granitvägen 15, 131 81 Nacka
Kontakt telefon: 08-718 80 00
Kontakt e-post: valnamnden@nacka.se